pronađite ili ponudite posao

MI NE POPUNJAVAMO RADNA MJESTA, MI TRAŽIMO NAJBOLJE LJUDE ZA VAŠE CILJEVE

Vjerujemo da motivirani pojedinci stvaraju prilike za napredak i razvoj. U TOP JOBu tražimo upravo takve ljude, uvjereni da Vam kao partneri možemo pomoći ostvariti Vaše profesionalne i osobne ciljeve.

Naša aktivnost nije samo popunjavanje slobodnih radnih mjesta. Šaljemo Vam kandidate koji učinkovito utječu na razvoj i uspješnost Vaše tvrtke. Primjenjujemo individualni pristup jer ključ uspjeha leži u cjelovitom razumijevanju Vaših potreba i ciljeva. To je osnova naše usluge koja ispunjava Vaša očekivanja te uspostavljaju uspješan partnerski odnos.

Kada nam predstavite svoje izazove, zajedno možemo kreirati prava rješenja za razvoj Vaše tvrtke.

Ukoliko želite pronaći najbolje zaposlenike na tržištu , te postati najpoželjniji poslodavac budućim zaposlenicima – obratite nam se s povjerenjem!

TOP JOB USLUGE

PRONALAŽENJE I SELEKCIJA NOVIH ZAPOSLENIKA

Usluga traženja i selekcije Vam omogućava da usavršite i standardizirate postupak traženja i odabira novih zaposlenika. Na osnovi Vašeg zahtjeva radnog mjesta TOP JOB pronalazi i odabire najbolje kandidate koje Vam zatim šaljemo na razgovor. Konačna odluka izbora zaposlenika je Vaša, a mi ćemo nakon izvršene usluge provjeriti uspješnost izbora.

Cjelokupni proces, aktivnosti i metode traženja, prilagođavamo posebnostima Vašeg traženog osoblja kako bi osigurali najbolje kandidate koji odgovaraju Vašim i potrebama i ciljevima.

Prednosti za poslodavca:

NAŠ POSLOVNI KODEKS

U TOP JOBu se obvezujemo da nećemo izravno pristupati zaposlenicima naših naručitelja te da im nećemo nuditi slobodna radna mjesta u roku od 12 mjeseci od posljednje suradnje (bez obzira na TOP JOB uslugu).

STRATEŠKI MENADŽMENT LJUDSKIH POTENCIJALA

Ljudski potencijali su najznačajnijih segment Vašeg poslovanja i najviše će utjecati na Vaš poslovni uspjeh. Za uspješan rad tvrtke važno je da imate adekvatan broj zaposlenih sa najboljim kvalifikacijama, znanjima i vještinama, te da su raspoređeni na odgovarajućim radnim mjestima.

Osim pronalaženja najboljih zaposlenika za Vaše ciljeve, TOP JOB Vam nudi usluge savjetovanja i edukacije: